Beboerklagenævnet behandler klager og tvister, der vedrører lejemæssige vilkår mellem lejere og udlejere i det almene byggeri.
Medlemmer:
- Bent Pedersen (Formand)
- Karsten Krüger (udlejer)
- Maria Berth (lejer)
Beboerklagenævnet behandler klager og tvister, der vedrører lejemæssige vilkår mellem lejere og udlejere i det almene byggeri.
Bevillingsnævnet er nedsat i medfør af Restaurationslovens § 10, stk. 3.
Bevillingsnævnet behandler ansøgninger og fornyelser af alkoholbevillinger, godkendelse af bestyrere, udvidet åbningstid og udskiftning i bestyrelser.
Bevillingsnævnet holder møder efter behov – ca. 1 gang hvert kvartal.
Bygningspræmieringsudvalget foretager præmiering af smukke, arkitektoniske, velholdte (til/om) bygninger, der er opført inden for de seneste to år. Præmiering sker i lige år.
Lovgrundlaget er regulativ for bygningspræmiering.
Angående tvangsmæssige foranstaltninger i forhold til børn og unge
Medlemmer:
Suppleanter:
2. suppleanter
Formålet med Det Grønne Dialogforum i Kalundborg Kommune er et ønske om at involvere foreninger, borgere, erhvervsliv mv. i arbejdet med natur, miljø og fysisk planlægning.
Målet er at sikre en kontinuerlig og konstruktiv dialog med Teknik og Miljøudvalget om kommunens arbejde med natur, miljø og fysisk planlægning
Formålet med dialogforum for de kommunale havne i Kalundborg Kommune er at involvere foreninger, borgere og andre interessenter i arbejdet med de kommunale havne. Målet er at sikre en kontinuerlig og konstruktiv dialog med Teknik- og Miljøudvalget og mellem deltagerne indbyrdes.
Det første møde i Dialogforum for Færdselssikkerhed (tidligere Færdselssikkerhedsrådet) blev afholdt den 14. november 2018.
Grundlisteudvalgets opgave er at udvælge/indstille et antal personer, der må anses for egnede til at virke som domsmænd og nævninge, gældende for en 4-årig periode.
Kommende grundliste er gældende i perioden den 1. januar 2024 - 31. december 2027.
Grundvandsrådet bistår kommunen ved udarbejdelse og bistand til indsatsplaner for beskyttelse af grundvand og udtaler sig om delplaner, tidsplaner prioritering og principper for finansiering mv.
Lovgrundlaget er kommissorium for Grundvandsråd i Kalundborg Kommune.
Handicaporganisationerne
Kommunalbestyrelsen
Administrationen
(Personlige stedfortrædere nævnt i samme rækkefølge, som de medlemmer, de er stedfortrædere for)
Hegnsynet er oprettet i medfør af hegnsloven § 27. Hegnsynet består af 3 medlemmer, hvoraf det ene medlem er formand. Mindst et af medlemmerne skal være plantningskyndigt og et medlem skal være bygningskyndigt.
Medlemmerne beskikkes af Kommunalbestyrelsen for en periode, der er sammenfaldende med valgperioden for Kommunalbestyrelsen.
Kalundborg Kommune har sekretariatsfunktion for Hegnsynet.
Huslejenævnet behandler klager og tvister, der vedrører lejemæssige vilkår hos private udlejere.
Huslejenævnet for Kalundborg og Odsherred
Indstillingsudvalget fremsender forslag til tildeling af tilskud til sociale formål til Kalundborg Kommunalbestyrelses godkendelse.
Indstillingsudvalget består af to medlemmer fra hvert af de politiske udvalg; Socialudvalget, Børn- & Familieudvalget og Ældre- og Sundhedsudvalget.
Formanden for Ældre- & Sundhedsudvalget er født formand.
Integrationsrådet har til formål at medvirke til, at kommunalbestyrelsens integrationsindsats er effektiv og sammenhængende samt egnet til at fremme etnisk ligestilling.
Ansøgningsfrister er 15. april, 15. august og 1. december.
Indkomne ansøgninger behandles på møder umiddelbart efter fristerne, hvorefter ansøger kan forvente svar.
Ansøgningsskema og skema til budget findes under selvbetjening.
Landdistriktsudvalget har til formål at, arbejde for at fremme Kalundborg Kommunes dialog med borgerne i kommunens landdistrikter.
Landdistriktsudvalget har til formål at arbejde for at fremme Kalundborg Kommunes dialog med borgerne i kommunens landdistrikter.
Seniorrådet skal høres om alle forslag i kommunen, der vedrører +60-årige. Rådet kan selv udtale sig og foreslå ethvert emne, der har betydning for ældre i kommunen. Også spørgsmål, der er rejst over for rådet om de ældres forhold.
Uddannelsesrådet er et § 17 stk. 4 udvalg og har til formål at være med til at gøre Kalundborg Kommune til en attraktiv uddannelseskommune, hvor der er fokus på at optimere de unges skolegang og deres fremadrettede uddannelses- og beskæftigelsesmuligheder. Der afholdes fire ordinære møder årligt.
Følgende medlemmer af Kommunalbestyrelsen er vielsesbemyndigede (giftefoged):
Esben Hansen, tlf. 21 43 94 92
Gunver Jensen, tlf. 51 55 79 75
Hans Munk, tlf. 21 79 55 39
Henriette Ergemann, tlf. 21 44 06 75
Jacqueline Løvgreen Hersing, tlf. 21 44 12 63
Karl-Åge Hornshøj Poulsen, tlf. 21 57 12 19
Kristian Kallenbach, tlf. 30 24 93 68
Martin Damm, tlf. 59 53 44 03
Thomas Pedersen, tlf. 20 28 16 81
Tina Beck-Nilsson, tlf. 21 44 62 66
Borgerlige vielser i Kalundborg Kommune foretages i administrationens åbningstid på Rådhuset, Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg samt om lørdagen kl. 10-15, i Riddersalen, Kaalund Kloster, Klosterparkvej 7, 4400 Kalundborg.
Brudeparret skal selv kontakte en af de vielsesbemyndigede for nærmere aftale ved ønske om vielse uden for kommunens åbningstid og/eller ved ønske om andet vielsessted.