Infospots - Få dit budskab ud på kommunens infoskærme

Vil du have flere til at opdage dit arrangement eller initiativ? Kalundborg Kommunes infospots er digitale informationsskærme placeret på centrale lokationer. Her kan foreninger, frivillige og kulturaktører gratis få vist relevante opslag om lokale aktiviteter, arrangementer og tilbud.

I Værktøjskassen finder du en guide til, hvordan du får dit budskab på infospots, hvilke krav der er til format og indhold, samt hvordan du indsender dit materiale.

Skærmene må bruges til

  • informationer om events og arrangementer, der har bred interesse og foregår i Kalundborg Kommune
  • Generel information om Kalundborg Kommune
  • Turistinformation og information, der har relevans for bosætningsindsatsen
  • Kampagner om fx trafiksikkerhed, valg el. lign. 

Hvad må der ikke være på skærmene?

  • Arrangementer der har religiøs eller politisk karakter 
  • Information om lukkede eller delvist lukkede arrangementer 
  • Reklamer eller kommercielle budskaber med direkte salg for øje.Der må godt reklameres for arrangementer, hvor der skal betales entre
  • Stødende billeder og tekst
  • Redaktionen har ret til at afvise opslag med den begrundelse, at der ikke er plads på skærmene i den ønskede periode eller at arrangementet vurderes at falde udenfor retningslinjerne f.eks. generalforsamlinger eller sæsonopstart. 
  • Du skal selv have de nødvendige rettigheder til det billedmateriale, du bruger på opslaget
  • Det skal være selve arrangementet, der dominerer opslaget, og ikke informationer om arrangøren, sponsorer el. lign. Sponsorers og arrangørers logoer mv. må dog gerne indgå i mindre omfang 
  • Redaktionen modtager kun opslag vedhæftet en mail i jpg-format eller png-format. Opslag, der er indsat i en mail, et word-dokument eller en pdf-fil kan således ikke godkendes. 
  1. Send en forhåndsgodkendelse til infospots@kalundborg.dk, med ønskede datoer og hvilke skærme du vil bruge, senest 14 dage før du ønsker at få det på skærmene. Et opslag kan komme på skærmen i 14 dage. 
     
  2. Vent med at udarbejde materialet til du har fået en bekræftelse på din booking - der kan være fuldt booket.
     
  3. Et arrangement kan først vises på kommunens skærme og pyloner, når det er indtastet i kulturkalenderen. Oprettelse i kulturkalenderen garanterer dog ikke visning på skærmene, da det afhænger af en selvstændig redaktionel vurdering. 
     
  4. Når dit grafiske materiale er udarbejdet, sender du det til samme mail senest 3 dage før, dit arrangement skal på skærmene. Kan du ikke selv udarbejde materialet, må du få en grafiker til det. 

Det er vigtigt, at det materiale, du leverer, overholder specifikationerne - ellers kan dit arrangement ikke vises på skærmen. Af hensyn til trafiksikkerheden må der ikke anvendes helt hvid eller lys baggrund. Undgå også brug af neonfarver. Husk at læse ''anbefalinger til det gode opslag''.

Skærm 1 - Kalundborg Havnepark

Stillbilleder og video

Billedfiler: jpg, png
Videofiler: MP4 (h264)
Opløsning: 1280 (b) x 720 (h) pixels - 72 dpi
Farver: RGB
Kvalitet: Maximum

Skærm 2 - Holbækvej, Kalundborg
Skærm 3 - Charlottevej, Høng

Kun stillbilleder

Billedfiler: Jpg, png
Opløsning: 576 (b) x 864 (h) pixels - 72 dpi
Farver: RGB
Kvalitet: Maximum

Tre gode råd til et skærmvenligt opslag

Kort og godt
Skriv korte og enkle budskaber, uden for mange detaljer. Det er begrænset hvad de forbipasserende kan nå at se. Et godt udgangspunkt er en overskrift, en dato og et billede. Vi anbefaler maks 3 linjer tekst. 

Fremhæv det vigtigste
Brug stor skriftstørrelse og en fed skrifttype til de vigtigste informationer. 

Vælg de rigtige farver
Opslag fungerer bedst med en mørk baggrund og lys tekst. Sørg for høj kontrast mellem tekst og baggrundsfarve. 

Skabeloner til skærm 1,2 og 3 er tilgængelige i PowerPoint. Husk at læse vejledningssedlen og gemme dokumentet rigtigt. Vi modtager ikke opslag i PowerPoint fil-format, men kun i JPEG eller PNG. 

Skærm 1 - Havnepark

Skærm 2 og 3 - Holbækvej & Charlottevej (samme skabelon)