Information til dig der er ny kunde

Hos Madservice Kalundborg er vores udgangspunkt altid friske kvalitetsråvarer, der tilberedes af dygtige faglærte medarbejdere, der alle har mange års erfaring indenfor madlavning og altid dygtiggøre sig med ny uddannelse og nye kompetencer. Det kan være meget forskelligt både sensorisk, smagsudvikling, madspild, økologi og nye kostformer. Vi er 27 medarbejdere ansat som planlægger, indkøber, tilbereder, pakker og leverer maden.

Information om køleproduktion

Maden bliver tilberedt i det fælleskommunale produktionskøkken. Maden er som den, du kender fra hverdagen.  

Ved en køleproduktion også kaldet Cook-chill, tilberedes maden som i en almindelig produktion. Når maden er lavet, køles den hurtigt ned, hvorpå den lagres på køl ved max. 5 °c. Mad leveres som MAP pakket, hvor vores borgere selv opvarmes maden i en ovn eller mikroovn.  

MAP pakket betyder at vores mad pakkes i modificeret atmosfære. Dvs. i pakkeprocessen kontrolleres sammensætningen af luft der omgiver maden, således, at holdbarheden øges. Her kan vi have forskellige holdbarheder efter ønske. 

Fordele ved køleproduktion: 

  • Du har mulighed for at vælge mellem flere retter, og der må gerne bestilles flere af samme slags 
  • Du bestemmer selv, hvornår du vil spise 
  • Den hurtige nedkøling bevarer smag, udseende, vitaminer og mineraler bedst muligt. 
  • Dato for ”bedst før” er påstemplet maden.